top of page

LITT OM MIKROGRØNT

MIKROGRØNT AS

-Dyrket med kjærlighet

 

Historien om Mikrogrønt er historien om oss, Linda og Remi. Jo mer vi graver i jorden jo mer galskap finner vi på. Nysgjerrigheten driver oss fremover i jakten på bærekraftige produkter som gir maten en ny dimensjon. Hos oss i Mikrogrønt finner du et stort planteutvalg som spirer og gror, og mer enn hundre frøtyper å velge fra. Vi hjelper deg å finne de unike råvarene.

 

Nordhordland er kjent for biodiversitet og plantemangfold. I dette området har vi skapt Bergensdistriktets første innendørsfarm med mikrogrønt. Her dyrker vi rølpete reddiker, rampete solsikker, ertende erter, og kål og tott, med holdningen til Pippi Langstrømpe: «Det har jeg aldri gjort før, så det klarer jeg helt sikkert».

 

Mikrogrønt er små urter og grønnsaker. Det er kronen på verket på restaurantmaten, smaksrike ingredienser og friske råvarer. Det er også noe av det mest næringsrike du kan spise. Supermat med vitaminer og mineraler som kan brukes i fristende salater, pestovarianter og smoothies. Mikrogrønnsaker er dessuten mer smaksintense enn voksne grønnsaker. Det er grunnen til at vi bruker dem i våre eksklusive oljer og saltprodukter, med rene, naturlige smaker.

 

Linda har de grønne fingrene. Remi er entusiasten. Sammen leker vi med maten for å gi deg bærekraftige kvalitetsprodukt. Vekstene dyrkes frem med energi, omtanke og høy musikk. De har til og med sin egen spilleliste på Spotify, fordi den beste maten dyrkes med kjærlighet.

bottom of page